Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Porušování domovní svobody

Kladno - Za neoprávněné vstoupení do domu a odcizení telefonu je nyní v policejní cele.  

     Po 16. hodině dne 7. prosince letošního roku mladík vstoupil neoprávněně bez užití násilí do rodinného domu v obci Tuchlovice v Karlovarské ulici. Mladík nejprve neoprávněně v těchto prostorách setrval, neboť se s touto rodinou dobře znal a poté odcizil volně položený mobilní telefon v hodnotě        2 500,-Kč. Na základě oznámení byla přivolána policejní hlídka, která provedla prvotní šetření. Podezřelý mladík byl následně policisty zadržen a umístěn do policejní cely. Byla u podezřelého provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1,49 promile alkoholu v dechu. Dalším šetřením policisté u podezřelého nalezli odcizený mobilní telefon. Na základě rozskudku v listopadu 2012 byl tento mladík již odsouzen za stejné jednání. Nyní je podezřelý z trestného činu krádeže.

9. prosince 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Jízda pod vlivem - v dopoledních hodinách dne 7. prosince 2013 kontrolovala policejní hlídka v obci Družec v Hlavní ulici řidiče osobního vozidla. Při kontrolní činnosti byla provedena u 49 letého muže dechová zkouška na alkohol, která byla s pozitivním výsledkem 2,01 promile alkoholu v dechu. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Výtržnictví - dvacet minut po půlnoci dne 7. prosince 2013 došlo v Kladně v ulici Dánská na veřejnosti přístupném místě k fyzickému napadení. Poškozený 25 let mladík byl svalen na zem a opakovaně fyzicky napaden do oblasti hlavy a hrudníku, dvěma podezřelými pachateli ve věku 27 a 30 let. Poškozený utrpěl pohmožděniny a otřes mozku. 

vytisknout  e-mailem