Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Porušili nařízení vlády

ZLÍNSKO: Udělali si večírek na zahradě hospody. 

Policisty z Luhačovic vyslal včera po jednadvacáté hodině operační důstojník do blízké obce, kde byla podle oznámení místních obyvatel v bývalé hospodě slyšet už druhý den hlasitá zábava, ač je v současné době na území našeho státu zakázán volný pohyb občanů.

Policisté vyrazili do malé obce poblíž Luhačovic. Z budovy bývalé hospody se skutečně ozývala hlasitá hudba doprovázená vulgaritami a smíchem. Na zahradě policisté zastihli tři mladé muže ve věku čtyřiadvacet, pětadvacet a sedmadvacet let, přičemž ani jeden z nich nebyl místní a nebyli v žádném příbuzenském vztahu. V přítomnosti policistů měli všichni tři nasazené roušky. Vysvětlili, že celý den v budově hostince uklízeli a večer si udělali oheň, opékali uzeniny a konzumovali různé druhy alkoholických nápojů.

Policisté muže poučili, že porušili nařízení o zákazu volného pohybu osob v České republice a vysvětlili jim, že akci mají neprodleně ukončit. Přestupek předali k dořešení pracovníkům přestupkového odboru příslušného úřadu. Mladí muži mohou ve správním řízení dostat několikatisícovou pokutu.

20. dubna 2020, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Porušení nařízení vlády

Porušení nařízení vlády 

Detailní náhled

Porušení nařízeni vlády

Porušení nařízeni vlády 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem