Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Porušili dopravní předpisy

SUŠICKO - Řídili pod vlivem návykových látek. Navíc žena nevlastní řidičské oprávnění, byla i pod vlivem alkoholu a na vozidlo nebylo sjednáno povinné pojištění. 

Policisté z obvodního oddělení v Sušici v rámci dohledu nad silničním provozem v neděli kontrolovali řidiče vozidel a zjistili dva, kteří porušili dopravní předpisy.

V neděli 3. října jel s vozidlem značky VW Golf řidič po Nábřeží K. Houry a policisté jej zastavili před čtrnáctou hodinou. Policisté zjistili totožnost devětadvacetiletého muže z Domažlic. Provedený test na návykové látky byl u muže s pozitivním výsledkem na konopí.

V obci Dolní Staňkov policisté před devatenáctou hodinou zastavili řidičku s vozidlem značky Peugeot 206. Třiatřicetiletá žena ze Sušicka při kontrole nepředložila doklady potřebné k řízení motorového vozidla. Test na návykové látky měla pozitivní na konopí i amfetamin a metamfetamin.

Dechová zkouška byla u řidičky s výsledkem měření 0,88 a opakovaně 0,81 promile alkoholu.

Policisté zjistili, že žena nevlastní řidičské oprávnění a na vozidlo není sjednáno povinné pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidlem.

Policisté muže i ženu převezli do zdravotnického zařízení v Sušici, kde se podrobili lékařským vyšetřením i odběrům biologických materiálů.

Muž i žena jsou podezřelí ze spáchání přestupků, které budou předány správnímu orgánu.

nprap. Ladmanová Dana

4. října 2021

vytisknout  e-mailem