Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Porušil zákazy

TEPLICKO - Senior ignoroval zákazy řízení; Vykradený sklep... 

Porušil zákazy

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat sedmdesátník, kterého zastavili policisté z Prosetic. Při jeho lustraci zjistili, že má uloženy hned dva platné zákazy řízení motorových vozidel a to ústeckým magistrátem a teplickým soudem, za volant si nesmí sednout až do roku 2023. V krajním případě mu za porušení těchto zákazů hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Vykradený sklep

     Bílinští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do sklepní kóje v panelovém domě. Po překonání petlice vnikl do sklepa, kde ukradl dámské jízdní kolo, vánoční ozdoby a několik kusů dětského oblečení. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 25 tisíc korun, případ policisté prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Vloupání do chaty

     Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který se v Krupce vloupal do zahradní chaty. Podle výpovědi poškozené si odnesl benzínovou pojezdovou sekačku a dva páry bot. Škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun, po zloději i odcizených věcech nyní pátrají policisté.

Odcizená nafta

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který odcizil pohonné hmoty. Pachatel se v katastru obce Lahošť vloupal do palivových nádrží dvou pracovních strojů, ze kterých odčerpal naftu, předběžná škoda byla vyčíslena na více jak 21 tisíc korun. Zloději hrozí v případě dopadení a usvědčení až dva roky ve vězení.

24. června 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem