Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Popíjela v hospodě s tříletou dcerou

NÁCHODSKO - Opilá matka skončila na záchytce, dítě předali muži zákona babičce. 

Matka roku z této ženy rozhodně nebude, místo čtení pohádek vzala tříletou dceru do hospody a tam se za její přítomnosti opíjela. Hlídku z obvodního oddělení v Broumově přivolali strážníci městské policie v sobotu 26. 5. 2018 po desáté večer do jedné z místních hospod, neboť jedna z kontrolovaných osob, která obtěžovala ostatní hosty, odmítala spolupracovat při zjištění totožnosti a podrobit se dechové zkoušce. Jednalo se o mladou ženu,  jevící známky silné opilosti. Podnapilá žena u sebe navíc měla malé dítě pouze v lehkém oblečení.

Přivolaným policistům se nakonec podařilo v ženě zjistit 35letou obyvatelku Broumova s tříletou dcerou.  Vzhledem k okolnostem policisté neustále se agresivně chovající matku převezli na místní oddělení, odtud ji pak k vystřízlivění eskortovali na protialkoholní stanici do Hradce Králové. Pro  nezletilou holčičku se dostavila  pracovnice odboru sociálně právní ochrany dítěte a předala ji do péče prarodičům.

Další šetření ze strany policie i sociálky, a z něj vyvozené důsledky, ženu rozhodně neminou, po vystřízlivění se bude muset ze svého chování vůči své dceři i ostatním zodpovídat. 

por. Mgr. Eva Prachařová
28. 5. 2018 v 15.45 hodin

vytisknout  e-mailem