Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ponechal si platební kartu

LOUNY - Dopustil se trestného činu. 

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 20letému mladíkovi ze Žatce. Ten měl u sebe platební kartu poškozené a poté, co se rozešli, odmítl ji vydat společně s dalšími věcmi. Mladé ženě sice majetkovou škodu nezpůsobil, ale svým jednáním se tak dopustil uvedeného přečinu, za který zákon ukládá až dvouletý trest odnětí svobody.

Okradl staršího muže

Policisté šetří krádež, ke které došlo ve středu večer na autobusové zastávce v lounské ulici Osvoboditelů. Ke staršímu muži, jenž čekal na autobus, si na lavičku přisedl neznámý poberta, začal se s ním bavit a následně mu v nestřeženém okamžiku odcizil tašku s nákupem v hodnotě 300 Kč. Poté z místa utekl. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení a po pachateli pátrají.

Vloupání do garáže

V minulých dnech se vloupal do řadové garáže v Postoloprtské ulici v Lounech dosud nezjištěný pachatel. Poté, co rozbil luxferové okno, vnikl dovnitř a odcizil hliníkové disky s letními pneumatikami, čímž způsobil škodu za 12 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže, ve věci zahájili úkony trestního řízení a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 30. prosince 2016

 

 

vytisknout  e-mailem