Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ponechal si cizí peníze

TEPLICE - Věci schovala do kočárku, Porazil cyklistku a ujel.. 

Ponechal si cizí peníze
 
Peníze, které mu nepatřily si ponechal 46letý muž z Ústí nad Labem. Tomu byla bankou na jeho účet omylem připsána finanční hotovost 32 tisíc korun. Místo, aby věc s bankou vyřešil, užil peníze pro vlastní potřebu. Tímto skutkem se dopustil přečinu zatajení věci.
 
 
Věci schovala do kočárku
 
Jako úschovnu ukradených věcí použila 25 letá žena dětský kočárek. V teplickém OBI marketu si vyhlédla 4 balení brusných kotoučů a 1 balení kolíčků.Tyto věci poté uschovala do dětského kočárku a projela pokladnou, aniž by zaplatila. Následně však byla zadržena ostrahou prodejny. I přes malou škodu 814,-Kč jí bylo sděleno podezření z krádeže, jelikož již byla v posledních třech letech za krádeže odsouzena.
 
Porazil cyklistku a ujel
 
Dne 3. dubna 2011 v 20:55 hod. V Teplicích v ulici Hřbitovní jela cyklistka po kruhovém objezdu ve směru od Nákladní ulice. Zde došlo ke střetu s osobním vozidlem Citroen rz 6U0 1276, jehož řidič jel ve stejném směru a z kruhového objezdu odbočoval vpravo na silnici I/8. Při střetu utrpěla cyklistka zranění s dobou léčení cca 3 měsíce. Žádáme případné svědky nehody, aby zavolali na linku 974439260.
 
Teplice, 20. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem