Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomůžete se ztotožněním muže? Měl obtěžovat mladou ženu

PŘÍBRAM - Policisté hledají muže, který na chodbě bytového domu obtěžoval ženu. Díky jejímu popisu byl vytvořen identikit. 

Kriminalisté z Příbrami se velmi intenzívně věnují případu, který se stal 9. října 2021, kolem druhé hodiny v noci.

Do jednoho z bytových domů v ulici Čs. armády na Příbrami IV vešel za mladou ženou neznámý muž a začal jí sexuálně obtěžovat. Žena se naštěstí ubránila, a poté, co začala volat o pomoc, na kterou zareagoval jeden z nájemníků, muž utekl.2 Identiktit_02.jpeg

Podle popisu se mělo jednat o muže ve věku 30 - 40 let, střední postavy, vysokého cca 160 cm. Měl krátké, světle hnědé vlasy - po stranách vystříhané. Na tvářích byl lehce zarostlý - údajně nepatrné světlejší strniště. Zda se jedná o českého občana nebo cizince není zřejmé, při činu muž vůbec nijak nekomunikoval.

Kriminalistům se ve spolupráci s napadenou ženou podařilo vytvořit pravděpodobnou podobu muže - identikit, a současně zajistit i kamerový systém, který jej zachycuje uvnitř domu i před ním.

Policisté po celou dobu, tedy od oznámení činu, až do současné doby, prováděli opatření a prověřovali natypované osoby, i podle sestaveného identikitu. Do současné doby se ale nepodařilo muže ztotožnit. 

Z tohoto důvodu žádáme o pomoc i veřejnost. Pokud by jej někdo poznal, věděl, kde se tento muž zdržuje, ať kontaktuje policisty na tísňové lince 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
3. listopadu 2021



 

Odkazy do noveho okna

1 Identikit_01

1 Identikit_01 

Detailní náhled

2 Identiktit_02

2 Identiktit_02 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem