Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomůžete s pátráním

Policisté pátrají po muži, který je již více než deset dní nezvěstný. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pátrají od pátku 22. prosince 2017 po dvaačtyřicetiletém muži, který v ranních hodinách odešel z místa svého bydliště k lékaři, domů se už nevrátil. Ve večerních hodinách jen zaslal rodině zprávu, že přespí u známých. Od té doby ho již nikdo neviděl a do dnešních dnů o sobě nepodal žádnou informaci.

Pohřešovaný má delší dobu úzkostné stavy, se kterými se v minulosti opakovaně léčil ve zdravotnických zařízeních. V souvislosti s nimi již několikrát mluvil o sebevraždě.

Popis osoby: střední, 185 cm vysoká postava, krátké černé vlasy, oválný obličej a modré oči.

Naposledy byl oblečen do zimní tmavě modré bundy pod pas, modrých kalhot a měl červenou čepici s pruhy. Na nohou měl sportovní obuv.

Kriminalisté pátrači provedli do této doby celou řadu úkonů mající za cíl tohoto muže vypátrat. Nicméně žádný z těchto kroků, nevedl k jeho nalezení.

Nyní se touto cestou obracíme na širokou veřejnost s žádostí o pomoc.  Pokud byste kdokoli muže na fotografii poznal nebo znal místo jeho současného pobytu, předejte prosím tyto informace kriminalistům prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Jan Rybanský - 2. ledna 2017

vytisknout  e-mailem