Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pomůžete policistům?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 18. listopadu 2016 v době od 09:45 do 10:15 hodin došlo v Javorníku před domem č.p. 1 k poškození zaparkovaného vozidla. Zatím neznámý řidič jel od obce Velká nad Veličkou a během jízdy se zřejmě plně nevěnoval řízení. Pravým bokem zachytil o levé zpětné zrcátko parkující Škody Fabia. Aniž by na sebe zanechal kontakt, místo nehody opustil.
  2. V pondělí 21. listopadu 2016 v době od 15:20 do 15:40 hodin před budovou České pošty v Kyjově v ulici Komenského došlo k dopravní nehodě. Dosud neustanovený řidič a vozidlem zelené barvy poškodil osobní vozidlo Peugeot 308, které bylo zaparkováno na parkovacím místě před budovou pošty. Po dopravní nehodě pak z místa ujel.
  3. V noci na středu 23. listopadu 2016 došlo v Hroznové Lhotě k poškození dvou listnatých stromů. Řidič nezjištěného vozidla jel směrem na Kněždub a poblíž domu č.p. 21 vyjel vpravo mimo vozovku, kde poškodil dva kmeny listnatých stromů. Poté odjel z místa nehody.
  4. Ve středu 23. listopadu 2016 v 12:10 hodin v Hodoníně na tzv. malém obchvatu naboural řidič Škody Octavia dopravní značku a s vozidlem skončil na vyvýšené, ostrůvku. Řidič uvedl, že při vyjíždění z ulice B. Němcové na hlavní komunikaci měl být ohrožen protijedoucím vozidlem. Proto strhl řízení a najel na ostrůvek, kde narazil do svislé dopravní značky. Řidič druhého vozidla místo události bez zastavení opustil.

Případní svědci, kteří mohli tyto nehody vidět a mohou tak přispět k jejich objasnění, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 25. 11. 2016

vytisknout  e-mailem