Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Pomůžete nám najít nezodpovědnou řidičku?

LIBEREC - Dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala 1. listopadu krátce před polednem na ulici Letná. Neznámá řidička ohrozila chodkyni na přechodu pro chodce. 

Dopravní policisté pátrají po nezodpovědné řidičce, která 1. listopadu 2014 krátce před polednem způsobila dopravní nehodu na ulici Letná v Liberci. Neznámá řidička jela ve směru od ulice Polní na Mníšek a na přechodu pro chodce ohrozila 5letou dívku. Dívka právě přecházela po přechodu se svojí matkou, kdy jí řidička přejela pravým zadním kolem auta pravou nohu. Řidička, aniž by učinila opatření, která ji ukládá zákon, z místa nehody ujela. Dívka odjela z místa nehody s matkou do místa svého bydliště, kam ji po několika hodinách matka přivolala vozidlo rychlé záchranné pomoci. To ji odvezlo do Krajské nemocnice Liberec na ošetření, po kterém byla následně propuštěna do domácího léčení. Dívka utrpěla zhmoždění pravé nohy.

Policisté se nyní obracejí na případné svědky této události, aby veškeré poznatky volali na  bezplatnou tísňovou linku 158  nebo přímo na   Dopravní inspektorát policie Liberec   tel. č. 974 466 251 nebo 974 466 570.

 

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
tisková mluvčí ÚO Liberec
tel.. 974 466 207, 725/900210
5. listopadu 2014

vytisknout  e-mailem