Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE: Pomůžete?

KRAJ - Muž se činil, bohužel ve špatném oboru 

AKTUALIZACE: Díky dlouhodobé mravenčí práci policistů, spolupráci s veřejností a médii se podařilo hledaného muže v neděli 24.10.2021 zajistit a umístit do policejní cely. 

Kriminalisté z oddělení obecné kriminality 41letého muže z Náchodska obvinili ze spáchání přečinu porušování domovní svobody a krádeže, kterých se měl dopouštět nejméně od února až října tohoto roku.

Vyšetřovatelé došli k závěru, že muž měl porušit zákon nejméně v 10 případech. Na Náchodsku se měl vloupávat do rekreačních chalup, hospod, dílny, stodoly či garáže, odkud měl odcizit nejrůznější vybavení, nářadí, ale také motorové vozidlo či horské kolo.

Celková škoda, kterou měl muž svým jednáním způsobit přesahuje 600 tisíc korun. Lze však předpokládat, že v průběhu vyšetřování budou prokázány obviněnému i další skutky krádeže a škoda bude ještě narůstat. V případě prokázání viny hrozí muži za tyto trestné činy trest odnětí svobody až na dobu 5 let.

por. Mgr. Lucie Konečná
27.10.2021, 11:50hod.

Od poloviny března pátráme po 41letém muži, který je podezřelý z páchání sériové majetkové trestné činnosti. Muž se pohybuje kromě Královéhradeckého kraje také v Libereckém a Středních Čechách.
Jelikož se nám do současné doby nepodařilo muže najít, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Kdo by mohl k němu podat jakoukoliv informaci, ať zavolá na bezplatnou linku 158. 
Bližší informace k hledanému muži zde. Pokud je odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno.

por. Iva Kormošová
22.10.2021, 10.00

Odkazy do noveho okna

krádeže

krádeže 

Detailní náhled

krádeže

krádeže 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem