Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte ztotožnit tělo

CHEBSKO – Kriminalisté žádají o pomoc při ztotožnění. 

Kriminalisté ze skupiny pátrání Územního odboru Cheb, žádají o pomoc při pátrání po totožnosti neznámé mrtvoly, která byla nalezena 30. listopadu v katastru obce Podhoří u Chebu. Podle vyjádření koronera se tělo na místě nacházelo pravděpodobně již od května 2014.

Podle kriminalistů se pravděpodobně jedná o tělo muže. Neznámé tělo mělo na sobě oblečené tmavé triko s nápisem "IF WE CAN´T BE FREE AT LEAST WE CAN", džíny modré barvy velikost "32" a tmavé pánské spodní boxerky.

V blízkosti těla neznámé totožnosti byla nalezena světle hnědá znečištěná jutová taška s nápisem „Tesco“, ve které se nacházela prázdná černá koženková pánská brašna, bílé pánské sportovní boty velikosti „44“, opasková přezka zlaté barvy s vyobrazením lva, sluneční brýle a další drobné osobní věci. (fotografie věcí pod textem)

Kriminalisté se domnívají, že by se mohlo také jednat o osobu bez domova. V případě, že poznáte nalezené věci na fotografiích, kontaktujte bezplatnou linku 158 nebo přímo kriminalisty ze skupiny pátrání na telefonním čísle 974 372 474, 974 372 346.

por. Ing. Pavel Valenta
16.12.2014

Odkazy do noveho okna

Oblečení

Oblečení 

Detailní náhled

Oblečení

Oblečení 

Detailní náhled

Oblečení

Oblečení 

Detailní náhled

Oblečení

Oblečení 

Detailní náhled

Oblečení

Oblečení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem