Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pomozte v pátrání po pohřešovaném seniorovi

LITOMĚŘICE - AKTUALIZACE - Litoměřičtí policisté pátrají po pohřešovaném 82letém seniorovi. 

Skvělá práce policistů ze Speciální pořádkové jednotky KŘ Ústeckého kraje, kterým se v pátek v odpoledních hodinách podařilo v okolí Kamýku vypátrat pohřešovaného 82letého seniora. Senior byl následně předán do rukou zdravotnické záchranné služby.
Na pátrací akci se od středy podílely desítky policistů, hasičů, psovodi a další dobrovolníci. Rovněž byl z Prahy povolán vrtulník s termovizí, který propátrával terén v okolí Litoměřic. Naštěstí tato pátrací akce byla úspěšná.

por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Litoměřičtí policisté pátrají po 82letém muži z Litoměřic. Jmenovaný muž je pohřešován svou rodinou, kdy pravděpodobně v noci z 6.-7. října odešel z místa bydliště a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Jedná se o muže, jehož celoživotním koníčkem byla turistika.

Bližší informace k pohřešovanému muži naleznete v databázi  pátrání po osobách zde. V případě, že odkaz není aktivní, tak byl pohřešovaný muž vypátrán.

V případě jakékoliv informace k pohřešovanému muži se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.
 

Litoměřice 8. října 2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem