Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte prosím vypátrat řidiče

Řidič, či řidička srazil dívku a odjel. Pomůžete nám s hledáním? 

Včera v podvečer došlo v ulici Československého exilu k dopravní nehodě, jejímiž aktéry byly motorové vozidlo a patnáctiletá dívka. Jen pro upřesnění, automobil jel ve směru z centra na Cholupice.

Prošetřováním policisté zjistili, že dívka vstoupila do komunikace z pohledu přijíždějícího řidiče z levé strany a navíc zpoza autobusu, který právě stanicoval v zastávce „Na Beránku“. Celá událost se ještě ke všemu odehrála mimo přechod pro chodce.

A poté následoval již zmíněný střet dívky s vozidlem, vlivem kterého byla holčina odmrštěna mimo komunikaci. Při tom utrpěla zranění, se kterými byla převezena do nemocnice. Řidič, či řidička, ale po karambolu nezastavil a pokračoval v jízdě neznámo kam.

Otřesená dívka nebyla do této doby schopna upřesnit jakékoli konkrétnosti ke zmiňovanému vozidlu. Proto policisté neznají typ, barvu, ani registrační značku auta.

Na základě popsaného si převzali prošetřování celé události do své kompetence kriminalisté odboru vyšetřování dopravních nehod. Ti nyní prosí širokou veřejnost o pomoc při prošetřování celé události. Především přivítají jakékoli informace, které by vedly k vypátrání předmětného motorového vozidla a jeho řidiče.

Pokud takovými informacemi disponujete, nebo jste byli přímo svědky popsané dopravní nehody, přihlaste se prosím kriminalistům prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 16. 11. 2016

vytisknout  e-mailem