Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

3. AKTUALIZACE - Pomozte při pátrání po pohřešované ženě

LIBEREC – Policisté pátrají po pohřešované čtyřicetileté ženě, která včera odešla z bydliště a dosud o sobě nepodala žádnou zprávu. 

3. AKTUALIZACE ze dne 8. 3. 2020 ve 14.00 hodin:

Dnes krátce před polednem policisté na lince 158 přijali oznámení o nálezu pohřešované ženy v harcovském lese v katastru Liberce. Bohužel čtyřicetiletá žena byla nalezena bez známek života. Při prvotním ohledání místa nálezu jejího těla nebylo zjištěno, že by na její smrti měla podíl jiná osoba. K určení příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Veškeré okolnosti celého případu i nadále nyní šetří liberečtí kriminalisté.


nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

________________________________________________________________________________________________________________

2. AKTUALIZACE ze dne 4. 3. 2020 v 18.00 hodin:

Policisté po pohřešované ženě i nadále intenzivně pátrají. Prověřili několik poznatků o jejím údajném výskytu, ale bohužel bez kladného výsledku. Včera odpoledne opět proběhla druhá pátrací akce ve spolupráci s hasičskými psovody, a to opakovaně v oblasti Liberce – Harcova a v terénu v okolí. Také bez jakéhokoliv výsledku.

Liberečtí kriminalisté v tuto chvíli nemohou vyloučit ani tu skutečnost, že pohřešovaná žena přebývá na neznámém místě a nyní má obavy se policistům sama přihlásit. Proto z tohoto důvodu žádáme případně i samotnou pohřešovanou ženu, aby se nám telefonicky přihlásila na bezplatné lince 158. Pokud si nebude tato žena přát, aby bylo komukoliv sděleno její současné místo pobytu, policisté tuto informaci samozřejmě nikomu sdělovat nebudou, pouze se ujistí, že pohřešovaná žena je v pořádku a nebylo vůči ní spácháno jakékoliv protiprávní jednání.

Dále samozřejmě i nadále platí výzva pro veřejnost. Pokud má někdo informace jakékoliv informace k pohybu či výskytu pohřešované ženy, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.

nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

________________________________________________________________________________________________________________


Aktualizace ze dne 2. 3. 2020 ve 20.00 hodin:

Od dnešního dopoledne, kdy policisté přijali oznámení o pohřešování 40leté ženy z Liberce – Rochlic, po ní intenzivně pátrají a provádějí řadu šetření ke zjištění jejího pohybu či výskytu. V rámci tohoto šetření kriminalisté zjistili, že tato žena byla včera, tedy v neděli 1. 3. spatřena v liberecké časti Harcov. Navíc zjistili, že si sebou z domova při odchodu vzala přesně nezjištěné množství léku, které užívá v souvislosti se svojí nemocí. S ohledem na zjištěné skutečnosti ovšem nyní nemohou také vyloučit to, že by si žena mohla sama sáhnout na život a pokusit se tedy spáchat i sebevraždu.

Vzhledem k těmto skutečnostem opakovaně žádáme veřejnost, pokud má někdo jakékoliv informace k pohybu či pobytu pohřešované ženy, aby je neprodleně sdělil osobně policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158.


nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

_____________________________________________________________________________________________________________

Liberečtí kriminalisté pátrají po pohřešované čtyřicetileté ženě, která včera dopoledne odešla z domova a dosud se nevrátila ani o sobě nepodala nikomu žádnou zprávu.  Další informace k pohřešované ženě naleznete v databázi  pátrání po osobách.

V případě, že uvedený odkaz již není aktivní, bylo pátrání po pohřešované ženě odvoláno.

Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešované ženy sdělte policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné tísňové lince 158.
 

2. 3. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje


 

vytisknout  e-mailem