Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Policisté z Karlovarského kraje pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku 14 a 16 let z Habartova na Sokolovsku, kteří by se měli podle zjištěných poznatků pohybovat spolu. Čtrnáctiletý  chlapec je 170 cm vysoké štíhle postavy, má šedě nabarvené vlasy tzv. na patku a modrozelené oči. Šestnáctiletý chlapec je 150 cm vysoké střední postavy a má černé krátce střižené vlasy.

Další informace k pohřešovaným chlapcům naleznete zde a zde (v případě, že tyto odkazy již nejsou aktivní, byly hledané osoby nalezeny).

Pohřešovaný čtrnáctiletý mladík odešel v pátek 26. 4. 2019 v ranních hodinách ze svého bydliště v Habartově a v 07:30 hodin přijel autobusem do Sokolova, ovšem do školy již nedorazil. Poté se měl v dopoledních hodinách pohybovat ve společnosti výše zmíněného šestnáctiletého chlapce. Oba chlapci byli naposledy viděni okolo 15. hodiny na autobusovém nádraží v Sokolově.

Čtrnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě černou bundu tzv. Bomber, černé kalhoty a černé boty značky Adidas. U sebe měl dva batohy modré barvy, jeden značky Adidas a druhý značky Reebok. Šestnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě zelené tepláky, černou mikinu s kapucí, na které byl na přední části nápis UFC, a černé boty značky Adidas.

V případě jakýchkoliv informací k těmto pohřešovaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva
27. 4. 2019

vytisknout  e-mailem