Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte při pátrání

MĚLNICKO - Policisté žádají veřejnost o pomoc. 

Mělničtí policisté pátrají po pohřešovaném třiapadesátiletém muži, po kterém vyhlásili  pátrání dne 26. srpna 2017 poté, co jeho kamarádka učinila oznámení na policejní služebně v Kralupech nad Vltavou. S mužem hovořila po telefonu a nabyla dojmu, že se vzhledem k jeho tíživé životní situaci rozhodl spáchat sebevraždu. V minulosti se léčil v psychiatrické léčebně, odkud odešel na revers.

Pohřešovaný odjel z domova na jízdním kole zn. Scott, antracitové barvy s přední odpruženou vidlicí.

Je štíhlé postavy, zdánlivého stáří 50-53 let. Má modré oči, šedé krátké vlasy, čelní pleš, na bradě strniště.

Popis oblečení není upřesněn, pouze je pravděpodobné, že má na sobě cyklistické sportovní kraťasy a žlutočervené tenisky, barevné tričko a černý, úzký, cyklistický batoh.

Po osobě policisté okamžitě začali pátrat. Podařilo se jim zjistit, že se pohyboval v oblasti Zlončice - Dolánky. Své dceři řekl po telefonu, že je na Řípu. Od té doby je telefon neaktivní. Pátrání však do současné doby bylo neúspěšné.

Žádáme proto každého, kdo by měl jakékoliv informace o pohybu nebo pobytu třiapadesátiletého pohřešovaného, nechť je neprodleně sdělí policistům z Územního odboru policie Mělník osobně na jejich služebnách. Kontaktovat můžete také telefonicky policisty z Obvodního oddělení Kralupy nad Vltavou na tel. 974 876 710. Využít lze také tísňovou linku 158.

Další informace a fotografii naleznete na: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=330827170106
Pokud uvedený odkaz není aktivní, byla osoba již vypátrána.

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí PČR Mělník
31.8.2017

Odkazy do noveho okna

kolo podobné tomu, na kterém muž odjel

kolo podobné tomu, na kterém muž odjel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem