Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Chebští kriminalisté pátrají po celostátně pohřešované 18leté ženě z Chebu, která je přibližně 160 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a středně dlouhé hnědé vlasy (konečky vlasů odbarvené do zrzava). Na pravém vnitřním předloktí má tetování, konkrétně vyobrazený motiv motýla na olistěném stonku rostliny.

Další informace k pohřešované ženě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

V době, kdy dívka odešla ze svého bydliště v Chebu, na sobě měla mít černé džíny, fialovou mikinu s kapucí, delší černou bundu s kapucí lemovanou černou kožešinou a černý batoh. Na nohou měla mít černé kožené botasky značky NIKE.

Dívka měla odejít v úterý 1. března letošního roku ze svého bydliště do školy v Chebu, kde je studentkou 3. ročníku střední školy. Do školy ovšem nedorazila a od té doby o sobě nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu. Šetřením bylo zjištěno, že by se pohřešovaná dívka mohla pohybovat ve společnosti třiačtyřicetiletého muže slovenské národnosti. Není vyloučeno, že s ním odcestovala na území Slovenska.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva
9. 3. 2022

vytisknout  e-mailem