Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Pohřešuje se 73letá žena. 

Sokolovští kriminalisté pátrají po pohřešované 73leté ženě z Horního Slavkova, která je přibližně 170 cm vysoké postavy, má modré oči a kratší blonďaté vlasy.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešování ženy dnešního dne oznámila její rodina. Žena byla naposledy viděna dne 30. 5. 2019 v Horním Slavkově. Na sobě měla bílý svetr, černé kalhoty tzv. legíny a černou kabelku. Pohřešovaná žena špatně chodí, je po zlomenině kotníku. V současné době probíhá v okolí Horního Slavkova pátrací akce.

Jakékoliv poznatky k pohřešované ženě volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

DODATEK ke dni 17. 6. 2019:

V sobotu dne 15. 6. 2019 byla po oznámení provedena pátrací akce, do které bylo zapojeno 13 policistů včetně dvou služebních psovodů a 41 hasičů. Oblast pátrání byla rozdělena do několika sektorů v okolí obce Krásno a Horní Slavkov. Akce byla ve večerních hodinách ukončena z důvodu špatných viditelných podmínek.

V neděli dne 16. 6. 2019 pátrací akce krátce po poledni pokračovala. Na dvě desítky policistů a hasičů propátraly zbylé sektory ze směru od Horního Slavkova do obce Krásno. Výsledek byl však negativní a pohřešovaná žena dosud nebyla nalezena.

Policisté dostali poznatek, že v pátek dne 14. 6. 2019 měla být pohřešovaná žena viděna v autobuse na trase do obce Krásno. Policisté v současné době tuto informaci prověřují a dále prohledávají místa, kde by se mohla pohřešovaná žena nacházet.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
15. 6. 2019

vytisknout  e-mailem