Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Sokolovští kriminalisté pátrají po39letém muži z Kraslic, který je asi 165 – 167 cm vysoké střední postavy, má vyholené plavé blond vlasy a modrozelené oči.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k zatčení ve věci přečinu Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a přečinu Krádež. Toho se měl dopustit na začátku ledna roku 2017, kdy od spoluobviněné ženy převzal platební kartu na jméno poškozeného muže, se kterou nejméně v sedmi případech provedl neoprávněný výběr finanční hotovosti v celkové částce necelých 100 tisíc korun.

Sokolovští kriminalisté dále pátrají po 28letém cizinci, který je asi 157 – 160 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a krátké rovné hnědé vlasy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného cizince vydal Okresní soud v Sokolově příkaz k zatčení ve věci podmíněného propuštění.

V případě jakýchkoliv informací k hledaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
5. 9. 2018

vytisknout  e-mailem