Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

SOKOLOVSKO – Volejte na bezplatnou telefonní linku 158. 

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 17. června letošního roku kolem 07:20 hodin na kruhovém objezdu v Chodově. K té mělo dojít tak, že čtyřiačtyřicetiletá žena na motocyklu značky Kymco, která jela ve směru z ulice U porcelánky směrem k ulici Dukelských hrdinů, vjela na kruhový objezd, kde jí zřejmě nedal přednost dosud nezjištěný řidič osobního automobilu přijíždějící z ulice Tovární. Po vjetí automobilu do dráhy motocyklu měla řidička ve snaze zabránit střetu strhnout řízení, vjet do protisměru a poté s motocyklem upadnout na pozemní komunikaci. Osobní automobil měl pokračovat dál ve své jízdě.
 
Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění čtyřiačtyřicetileté řidičky motocyklu značky Kymco. Řidička se poté podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.
 
Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.
 
Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva
21. 6. 2021

Odkazy do noveho okna

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

Místo DN

Místo DN 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem