Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Kriminalisté pátrají po hledaném 59letém muži z Chodova na Sokolovsku, který je přibližně 175 cm vysoké štíhlé postavy, má krátké prošedivělé vlasy, modré oči a nosí knír prošedivělé barvy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Na hledaného muže byl vydán Obvodním soudem pro Prahu 10 příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečiny krádeže, poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hledaný muž by se mohl pohybovat mezi bezdomovci v Karlovarském kraji či v Praze. V případě jakýchkoliv informací k této hledané osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Dále kriminalisté pátrají po hledaném 54letém muži z Habartova na Sokolovsku, který je přibližně 185 cm vysoké střední postavy, má krátké blonďaté vlasy a modré oči.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Na hledaného muže byl vydán Obvodním soudem v Trutnově příkaz k zatčení pro podezření ze spáchání přečinu zanedbání povinné výživy. V případě jakýchkoliv informací k této hledané osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva
16. 8. 2022

vytisknout  e-mailem