Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Karlovarští kriminalisté pátrají po dvou pohřešovaných dívkách ve věku 13 a 14 let, obě z Karlových Varů. Obě dívky měli společně dne 11. února 2019 kolem 22:00 hodiny odejít z místa svého bydliště.

Další informace k pohřešované 13leté dívce, naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Další informace k pohřešované 13leté dívce, naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Mladší z dívek žije se svojí babičkou, která jí má v péči. Dívka je asi 160 cm vysoké postavy, mírně při těle a má černé vlasy do půli zad. Vlasy většinou nosí v drdolu a na tváři má pihy. Naposledy měla dívka na sobě černé legíny, bílé boty Nike, vínový svetr.

Starší z pohřešovaných dívek je přibližně 165 cm vysoké hubené postavy, má černé vlasy a hnědé oči. Naposledy měla na sobě hnědou mikinu s kapucí, černé legíny a černé boty se zipem na boku. Na čele má menší jizvu. Obě dívky mají nedostupné mobilní telefony. Pohybovat by se mohli na Sokolovsku, konkrétně v Chodově.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovaným dívkám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
12. 2. 2019

vytisknout  e-mailem