Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Karlovarští policisté pohřešují 63letého muže ze Sokolova.

Pohřešovaný muž je přibližně 175 cm vysoké hubené postavy. Má prošedivělé vlasy a přibližně 10 cm dlouhý knír.

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že je tento odkaz neaktivní, byl muž již vypátrán).

Pohřešovaný dne 3. 4. 2019 odešel ze svého bytu v Sokolově. Na sobě měl mít v době odchodu šedostříbrnou koženkovou bundu, černé kalhoty a černé boty. Muž se léčí se silnou depresí a vzal si s sebou velké množství léků na spaní.

V případě, že máte jakoukoliv informaci k pohřešovanému muži, obraťte se prosím  na nejbližší oddělení Policie ČR nebo zavolejte na linku 158.

Dodatek ke dni 4. 4. 2019

V rámci pátrání po pohřešovaném muži proběhla dne 3. 4. 2019 několikahodinová pátrací akce, která trvala až do pozdních večerních hodin s neúspěšným výsledkem. Do pátrací akce bylo nasazeno celkem 40 policistů z obvodních oddělení, z dopravního inspektorátu, policejní psovodi se služebními psy, kriminalisté a několik příslušníků Městské policie Sokolov.

Jako první byly provedeny telefonické prověrky ve zdravotnických zařízeních s negativním výsledkem. Policisté propátrali vlakové nádraží, autobusové zastávky, provedli kontroly restauračních zařízení a barů v rámci města Sokolov. Pátrali také v prodejnách s potravinami i v nákupních centrech. V rámci pátrací akce policejní hlídky propátrali také okolní obce jako Dolní Rychnov, Těšovice, Královské Poříčí a Citice. Pátrali také po všech komunikacích po celém Sokolovsku. V pátrání po muži budou policejní hlídky nadále pokračovat.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová
4. 4. 2019

vytisknout  e-mailem