Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pomozte při pátrání

KARLOVARSKÝ KRAJ – Volejte na linku 158. 

Sokolovští kriminalisté pátrají po hledaném 34letém cizinci, který je cca 165 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči a krátké rovné hnědé vlasy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného muže vydal dne 28. 8. 2015 Okresní soud v Sokolově příkaz k zatčení pro přečin porušení předpisů o nálepkách a jiných předmětech k označení zboží.

Kriminalisté ze Sokolova pátrají i po 36letém muži z Rovné, který je asi 172 až 175 cm vysoké obézní postavy, má hnědé oči a rovné krátké dozadu česané vlasy černé barvy.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Na hledaného vydal dne 5. 2. 2011 Okresní soud v Chebu příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a dne 30. 12. 2016 Evropský zatýkací rozkaz pro přečin Výtržnictví. Dále dne 30. 3. 2015 vydal Okresní soud v Děčíně příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin Zanedbání povinné výživy.

V případě jakýchkoliv informací k hledaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
26. 2. 2019

vytisknout  e-mailem