Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte policistům ztotožnit pachatele, ale i svědka krádeže

Praha venkov – ZÁPAD – Odcizena byla zimní bunda za téměř 40 tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Hostivice žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění zatím neznámého pachatele, který 2. února 2020 odcizil bundu v hodnotě téměř 40 tisíc korun v jednom z obchodů outletového centra sídlící na adrese Ke Kopanině v Tuchoměřicích. Ztotožnit potřebují i svědka krádeže.

Dosud neznámý pachatel v době od 15:30 do 15:35 hodin dne 2. února 2020 odcizil v obchodu v nestřeženém okamžiku ze stojanu zimní bundu v hodnotě přes 37.500 korun tisíc korun, kterou uschoval do nákupní tašky a poté odešel z obchodu bez zaplacení.

Popis muže jako pachatele:
Jednalo se o muže ve věku asi 35–45 let, střední postavy, bílé pleti, bez zjevně viditelných vlasů a bez vousů či brýlí. Na hlavě měl hnědou basebalovou čepici se štítkem dopředu a se světlým logem a nápisem. Na sobě měl v tu dobu hnědou koženou bundu se světlým kožešinovým límcem, tmavé kalhoty a hnědé kotníkové boty. V ruce nesl tmavou tašku se světlým nápisem.

Popis muže jako svědka:
Svědek by měl být ve věku 35-45 let, střední zavalité postavy s hnědými krátce střiženými vlasy upravené na patku a tmavým plnovousem. Na sobě měl černou bundu s šedými rukávy a kapucí, bílé tričko s červeným pruhem uprostřed, modré džíny a bílé sportovní boty. Na krku měl masivní řetízek ze žlutého kovu a na zápěstí levé ruky tmavé hodinky.

V případě jakýchkoliv poznatků k osobám mužů na fotografiích i videu, a to jak pachatele, tak i svědka, kontaktujte policisty prostřednictvím linky 158 nebo osobně na kterémkoliv obvodním oddělení policie. Veškeré takto získané poznatky mohou policistům výrazným způsobem pomoct k objasnění případu.

Děkujeme za spolupráci.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov – ZÁPAD
7. února 2020

Odkazy do noveho okna

Krádež bundy

Krádež bundy 

Detailní náhled

Krádež bundy

Krádež bundy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem