Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte nám ztotožnit tři osoby, které zachytily kamery

KOLÍNSKO – Měly by mít na svědomí krádež na seniorce. 

Kolínští policisté pátrají po totožnosti tří podezřelých osob, konkrétně dvou mužů a jedné ženy. Tyto osoby se měly dopustit krádeže na poškozené 74leté ženě tím, že využily její nepozornosti a během okamžiku ji z batohu odcizily peněženku s finanční hotovostí, s doklady a věrnostními kartami.

K události mělo dojít v úterý 8. června v časovém rozmezí od 11:00 do 11:20 hodin v ulici Sladkovského v Kolíně, vedle obchodního centra. Dle dosavadního šetření měl jeden muž z podezřelých, které zachytila kamera, oslovit poškozenou ženu, avšak ta se odmítla s ním bavit a nevěnovala mu pozornost.

Čtyřiasedmdesátiletá žena zjistila, že nemá peněženku u domu, když si vytahovala klíče a batoh byl celý otevřený. 

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a v této souvislosti se obrací s žádostí o pomoc při ztotožnění tří osob, které zachytily kamery. 

Prosíme případné svědky, kteří muže a ženu na záznamu poznávají a mohli by nám pomoct při jejich ztotožnění, aby veškeré informace sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158 nebo přímo kontaktovali kolínské policisty na lince 974 874 710.

Děkujeme předem!

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Kolín
11. června 2021

vytisknout  e-mailem