Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte nám ztotožnit osobu na kole

KLADENSKO – Pokud ji poznáte, kontaktujte policisty. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno-město se od konce dubna zabývají případem krádeže tašky, kterou měl odcizit dosud neznámý pachatel.

K odcizení tašky, včetně jejího obsahu, jako je mobilní telefon a peněženka s osobními doklady a platební kartou, došlo 26. dubna po půl deváté ráno, v parku na náměstí Svobody v Kladně

Poškozený 69letý muž si v parku sedl na lavičku, svou tašku si položil vedle sebe a poté okolo něho projela osoba na jízdním kole, která se tašky v krátké rychlosti ujala a odjela neznámo kam.

Podezřelý pachatel by dle výpovědi seniora měl být malé hubené postavy, tmavší pleti a jel na kole typu BMX, bílé barvy, s tmavými zvýšenými řídítky.

V této souvislosti se obracíme na občany s žádostí o pomoc při ztotožnění osoby jedoucí na kole, která je podezřelá z odcizení příruční tašky. Pokud ji poznáváte, ať už dle oblečení či jízdního kola, kontaktujte policisty z obvodního oddělení Kladno-město na telefonním čísle 974 873 500 nebo na mobilu 601 570 326. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
5. května 2023

vytisknout  e-mailem