Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte nám ztotožnit muže, který odesílal balík do věznice

KLADENSKO – Uvnitř zásilky byl nalezen pervitin. 

Kladenští kriminalisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění muže, který na konci ledna odesílal odsouzenému ze slánské pošty balík s drogami.

Dosud neustanovený odesílatel ukryl drogu do plastové dózy s lepidlem a odeslal ji v krabici konkrétnímu odsouzenému. Nicméně při třídění balíků pracovníci věznice našli podezřelou lahvičku s lepidlem, v níž byl ukryt sáček s necelými třemi gramy pervitinu. Následně poté tuto nalezenou zásilku služební pes označil a tím i potvrdil, že se jedná o drogu.

Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a dále pak z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Neznámému pachateli za toto jednání hrozí v případě odsouzení trest odnětím svobody na jeden rok až pět let. 

V této souvislosti se obracíme na všechny, kteří muže na videozáznamu poznávají nebo mají k jeho osobě jakékoliv poznatky, které by nás dovedly k jeho totožnosti a následnému dopadení, aby nás kontaktovali na lince 158 nebo přímo vyšetřovatele případu na telefonním čísle 727 972 317.

Děkujeme předem za jakékoliv informace!


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
5. května 2022

vytisknout  e-mailem