Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Pomozte nám najít seniora

CHRUDIMSKO - Chrudimští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po 88letém seniorovi z obce Studnice na Hlinecku. 

Rodina nahlásila pohřešování příbužného dnes po 17. hodině. Dle dostupných informací měl muž odejít z domů v obci Studnice ve 14. hodin na nákup. Jak jsme zjistili, tam už nedošel, do současné doby se nevrátil domů a rodina o něm nemá žádné informace. Mobilní telefon u sebe nemá.

Pan Ladislav (pokud je odkaz neaktivní, osoba byla vypátrána) je asi 175 cm vysoký, štíhlý, na vršku hlavy plešatý, po bocích hlavy má bílé vlasy. Oči má šedomodré, špatně vidí i slyší. Pán je lehce shrben, chodí pomalu, jako oporu používá trekové hole. Fyzicky je na tom údajně dobře, ujít by mohl i delší trasu. Na sobě by měl mít černou zimní bundu bez kapuce, modré tepláky a hnědé kotníkové boty. Na hlavě nosí černého kulicha s červeným pruhem. Na zádech černý batoh.

O spolupráci jsme požádali i kolegy z kraje Vysočina a stejně tam prosíme o pomoc veřejnost. Pokud jste dnes výše popsaného muže viděli, zavolejte své poznatky na linku 158.

20. únor 2024 (18:30)
mjr. Ing. Markéta JANOVSKÁ
tisková mluvčí policie Pardubického kraje

vytisknout  e-mailem