Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Pomohly jí mrštné prsty

BRNO: Pomůžete nám najít brněnskou Saxanu? 

Avšak na rozdíl od té pohádkové, ta brněnská místo Lexikonu kouzel očividně velmi prahla po špercích. Zřejmě proto se v centru Brna vrhla na jednu zastavárnu, přičemž jí zřejmě dobře sekundovali další tři muži. Jakmile tito zahrnuli obsluhu nejrůznějšími dotazy, dala se do práce. Nenápadně tak za jejich zády protáhla ruku malinkou škvírkou pod ochranným sklem a z vystaveného plata odcizila zlatý přívěšek ve tvaru slunce. Tento si pak tajně uschovala do své kapsy a potajmu zmizela v brněnských ulicích. V současné době je případ z první poloviny měsíce prosince minulého roku prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, poněvadž majiteli vznikla škoda převyšující částku sedmi tisíc korun. 


V současné době mají brněnští policisté k dispozici záznamy z průmyslových kamer umístěných v zastavárně, na nichž je zachycen samotný průběh krádeže. Žádáme širokou veřejnou o pomoc, jestliže zlodějku na záznamech poznáváte, dejte nám vědět na lince tísňového volání 158, popřípadě můžete přímo zkontaktovat brněnské policisty na telefonní lince 974 623 614.


Taktéž by kolegové rádi uvítali jména tří mužů (svědků), kteří se v inkriminovanou dobu nacházeli v zastavárně, neboť by dle kriminalistů mohli významným způsobem přispět k objasnění tohoto skutku.
 

por. Bc. Petr Vala, 16. ledna 2020

Odkazy do noveho okna

Foto č. 1

Foto č. 1 

Detailní náhled

Svědek č. 1

Svědek č. 1 

Detailní náhled

Svědek č. 2

Svědek č. 2 

Detailní náhled

Svědek č. 3

Svědek č. 3 

Detailní náhled

Foto č. 2

Foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem