Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté zvou zájemce na workshop

České Budějovice - Je těžká práce policisty, co přijímací testy? Kdo má zájem, může si vše vyzkoušet v areálu Sportovního klubu policie v Českých Budějovicích ve čtvrtek 17. 6. 2021. 

Jihočeští policisté zvou všechny zájemce o práci u Policie České republiky do areálu Sportovního klubu České Budějovice. Policisté opět připravili náborový workshop pod heslem „Hledáme tě! Máš na to, stát se policistkou či policistou, jen si to pojď s námi vyzkoušet!“ Co to znamená?

Personalisté a policisté jihočeského policejního ředitelství připravili s policejními instruktory pro všechny zájemce fyzické přijímací testy a také „zkrácený“ psychologický pohovor.

Kdo by tedy uvažoval o zajímavé a náročné práci policisty si může v den workshopu 17. 6. 2021 vyzkoušet, co by ho při přijímacích testech čekalo. Velkým benefitem pro všechny je pak certifikát, který obdrží ten, kdo fyzické testy zvládne. Certifikát je platný jeden rok a ten kdo by se o práci policisty ucházel tak bude mít jednu část přijímacích testů splněnou. Policisté z terénu také přistaví policejní vozidla a zájemci se přímo sloužících policistů můžou zeptat, co reálně policejní práce obnáší a co umí používaná technika.

Každý kdo bude chtít workshop navštívit, se musí předem personalistům registrovat na email: krpc.workshop@pcr.cz, následně obdrží podrobnější pokyny. V areálu sportovního klubu je pak sraz v 08:30.

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.workshop@pcr.cz

11. června 2021

vytisknout  e-mailem