Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté ze Slavičína vykázali muže z domu rodičů

ZLÍNSKO: Choval se agresivně ke svým rodičům. 

Policisté ze Slavičína vykázali šestadvacetiletého muže z obce poblíž Slavičína z rodinného domu, který obývá společně se svými rodiči a dvěma staršími bratry. Mladý muž nepřispívá na chod domácnosti, naopak svoje rodiče nutí, aby mu dávali peníze, které potom propije nebo prohraje na automatech. Často demoluje zařízení domu a rodiče napadá vulgárními výrazy a vyhrožuje násilím.

Dvaasedmdesátiletý muž volal na linku tísňového volání policie kvůli agresivitě svého syna již několikrát. Nakonec se rozhodl situaci vyřešit soudním vystěhováním syna. Jakmile došla synovi výzva k vystěhování, opět se rozlítil, házel doma různými předměty, svým rodičům vyhrožoval za pomoci vulgárních výrazů fyzickým napadením, rozkopl několikery dveře uvnitř domu. Senior tedy opět zavolal na linku tísňového volání, ale syn před příjezdem policistů odjel. Policisté přesto přistoupili k radikálnímu opatření a mladého muže vykázali na dobu deseti dnů z domu, přilehlého pozemku a okolí.

Kriminalisté navíc prověřují, zda se mladýmuž vůči svým rodičům nedopustil trestného činu týráni osoby žijící ve společném obydlí.

8. srpna 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem