Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Policisté zadrželi řidiče i jeho spolujezdkyni

JABLONEC NAD NISOU – Policisté včera kontrolovali řidiče se dvěma zákazy řízení, který měl u sebe omamné a psychotropní látky. Ty měla u sebe i jeho spolujezdkyně. 

Včera dopoledne krátce po jedenácté hodině policisté z Oddělení hlídkové služby v Jablonci nad Nisou v ulici Švédská kontrolovali řidiče s vozidlem BMW 318. Provedenou kontrolou zjistili, že tento 31letý muž má v současné době Okresním soudem v Jablonci nad Nisou vysloveny dva zákazy řízení motorových vozidel. Následně ovšem zjistili, že má u sebe také několik sáčků s omamnými a psychotropními látkami. Ty měla také u sebe i jeho o rok mladší spolujezdkyně. Policejní hlídka oba na místě zadržela a převezla k dalším úkonům na Obvodní oddělení v Jablonci nad Nisou. Samozřejmě o celé události také byli vyrozuměni kriminalisté z jabloneckého Oddělení obecné kriminality.

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou 31letému muži již včera ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za jehož spáchání mu již nyní hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. Kriminalisté, kteří nyní veškeré okolnosti související s nalezenými látkami šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. V dané věci budou v následujícím období zpracovány znalecké posudky týkající se zajištěných látek. Podezřelý i jeho spolujezdkyně z vozidla byli ještě včera v odpoledních hodinách po provedených úkonech propuštěni ze zadržení na svobodu.


22. 8. 2019
nprap. Dagmar Sochorová
Oddělení tisku a prevence
Jablonec nad Nisou

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem