Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

TŘEBÍČSKO: Pachatel odcizil obytný přívěs 

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže karavanu. Pátrají po pachateli a také odcizeném obytném přívěsu. 

Ke krádeži došlo v Třebíči v době od úterý 20. září do sobotního dopoledne 24. září. Pachatel odcizil karavan odstavený na ulici Rafaelova, kde byl na parkovišti pod supermarketem. Majiteli tak způsobil škodu přibližně za 180 tisíc korun.

Více informací k odcizenému obytnému přívěsu je na odkazu: https://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=1110161

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky.

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po odcizeném karavanu. 

Žádáme občany, kteří mají informaci, kde se obytný přívěs aktuálně nachází nebo zaznamenali jeho přesouvání, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli informace vedoucí k dopadení pachatele a objasnění případu.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

6. října 2022

Odkazy do noveho okna

Obytný přívěs

Obytný přívěs 

Detailní náhled

Obytný přívěs

Obytný přívěs 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem