Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

JIHLAVSKO: Střet vozidla s chodkyní 

Jihlavští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření střetu vozidla s chodkyní, ke kterému došlo minulý týden v Jihlavě. Potřebovali bychom, aby se přihlásil řidič automobilu, případně svědci, kteří nehodu viděli a mohli by poskytnout informace k vozidlu.

K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 23. září po jedné hodině odpoledne na ulici Romana Havelky v lokalitě u obchodního domu Kaufland. Řidič osobního vozidla jel ve směru od centra k ulici Sokolovská, v tu dobu přecházela komunikaci po vyznačeném přechodu chodkyně a došlo ke střetu. Řidič vozidla na místě zastavil a nabídl chodkyni pomoc, ta ji odmítla, a řidič z místa odjel. Šestasedmdesátiletá chodkyně utrpěla poranění a následně vyhledala lékařskou pomoc. Po přijetí oznámení začali policisté dopravní nehodu šetřit. Provedli ohledání a zadokumentování místa.

Žádáme řidiče vozidla, aby se policistům přihlásil na tísňové lince 158. Policisté rovněž uvítají, pokud by se přihlásila jakákoli jiná osoba, která by mohla poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče nebo vypátrání vozidla, které se s chodkyní střetlo.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

29. září 2021

vytisknout  e-mailem