Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

TŘEBÍČSKO: Střet vozidla s chodcem 

Třebíčští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování dopravní nehody, ke které došlo minulý týden v Třebíči. Potřebovali by svědectví od osob, které střet vozidla s chodcem viděly, nebo aby se přihlásili řidiči vozidel, kteří daným úsekem projížděli a průběh nehody zachytila palubní kamera.

K dopravní nehodě došlo v pátek 27. prosince těsně před jedenáctou hodinou dopoledne. Řidič vozidla Mazda jel po komunikaci na Karlově náměstí ve směru od ulice Jihlavská brána k ulici Jejkovská brána. Přes silnici přecházel mimo vyznačený přechod pro chodce muž a došlo ke střetu s automobilem. Chodec utrpěl zranění a musel být zdravotnickou záchrannou službou převezen na ošetření do nemocnice. Přivolaní policisté u řidiče vozidla provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili, stejně tak u chodce.  

Policisté místo nehody ohledali, zadokumentovali a provedli šetření. Nyní se obracejí s žádostí o spolupráci při zjišťování průběhu dopravní nehody na veřejnost.

Žádáme přímé svědky této dopravní nehody nebo řidiče vozidel s palubní kamerou, kteří po komunikace v daném úseku projížděli a průběh střetu vozidla s chodcem kamera zachytila, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

por. Jana Kroutilová, komisař

30. prosince 2019  

vytisknout  e-mailem