Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

TŘEBÍČSKO: Střet vozidla s chodkyní 

Třebíčští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v době mezi pátou a šestou hodinou večer v Třebíči.  
V úterý 16. ledna přecházela vozovku na ulici Čeloudova třináctiletá dívka. V prostoru křižovatky s ulicí Kubišova projíždělo vozidlo, jehož řidič odbočoval z ulice Kubišova na ulici Čeloudova, a došlo ke střetu s chodkyní. Dívka po nárazu upadla na vozovku. Řidič z místa dopravní nehody odjel. Dívce poskytla pomoc náhodná žena a poté chodkyně odešla domů. Následně vyhledala v doprovodu rodičů lékařské ošetření v třebíčské nemocnici. 

Po přijetí oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření. Místo ohledali a zadokumentovali. V současné době se obracejí na ženu, která zraněné dívce po nehodě pomáhala, aby se přihlásila na lince 158. Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které střet vozidla s dívkou viděly a mohly by tak poskytnout informace k dopravní nehodě nebo směřující k vypátrání vozidla či řidiče. Vyzýváme také řidiče vozidla, který se s chodkyní střetl, aby se přihlásil na tísňové lince.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
17. ledna 2024

vytisknout  e-mailem