Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté žádají o pomoc

KLATOVSKO - Žádáme řidiče, kteří projížděli 9. října kolem čtrnácté hodiny po komunikaci mezi obcemi Dehtín a Štěpánovice, o poskytnutí záznamu z kamery. 

Policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali oznámení o fyzickém napadení. Dne 9. října 2022 v době od 14.00 do 14.15 hodin mezi obcemi Dehtín a Štěpánovice, na okraji lesa u odbočky na skládku, neznámí pachatelé fyzicky napadli muže. V uvedenou dobu muž zaparkoval vozidlo značky Škoda Octavia modré barvy a venčil svého psa, kterého měl na vodítku.

Na stejném místě zastavilo vozidlo značky VW Passat černé barvy, z něhož vystoupil muž se psem, kterého neměl na vodítku a jednalo se o psa většího plemene, hnědé barvy  a dlouhosrstého.

Na odpočívadle měl pes neznámého pachatele napadnout psa poškozeného, následně pachatel udeřil poškozeného pěstí do spánku, dále ho měl další neznámý muž udeřit zezadu do hlavy, kdy poškozený upadl na zem a byl v bezvědomí.

Muž, který poškozeného napadl pěstí do spánku, byl vyšší postavy, měl krátké tmavé vlasy, bez vousů a brýlí a na sobě měl zelené triko s krátkým rukávem a bílé džínové kalhoty. Druhého muže, který jej napadl zezadu, neviděl.

Policisté žádají případné svědky o poskytnutí informací i řidiče, kteří projížděli po komunikaci I. třídy číslo 27 v uvedenou dobu a měli v činnosti palubní kameru, o poskytnutí záznamu.

Jakékoli informace k popsanému případu lze podat na obvodní oddělení v Klatovech číslo telefonu 974 334 651 nebo prostřednictvím e-mail: kt.oop.klatovy@pcr.cz

Děkujeme za spolupráci

nprap. Dana Ladmanová

21. října 2022

vytisknout  e-mailem