Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté z Mladé Boleslavi pomohli doprovodit ženu do porodnice

MLADOBOLESLAVSKO – Heslo pomáhat a chránit nejsou pro policisty pouhá slova. 

Poděkování policistům, kteří v noci na 23. června 2022 pomohli nastávajícímu otci a jeho rodící ženě, zaslal v této době již novopečený otec malého Mirečka.

U mladoboleslavské porodnice, kde v současné době probíhá rekonstrukce a není možné se dostat před hlavní vchod, nutně potřeboval zastavit muž, který měl v autě rodící manželku. Ten si ve stresové situaci nevěděl rady a netušil, kudy se do porodnice dostat a jezdil autem stále dokola.

Na křižovatce záhy uviděl policejní vozidlo, proto na policisty zablikal dálkovými světly a takto je upozornil, že se něco děje a požádal je o pomoc. Vysvětlil jim celou situaci a kolegové z Oddělení hlídkové služby Mladá Boleslav nstržm. Marie Paveleková a pprap. Robin Zouhar muže a jeho rodící manželku okamžitě doprovodili do porodnice.

Novopečený tatínek následně zaslal vedení mladoboleslavské policie poděkování za rychlou reakci mladoboleslavských policistů a jejich obětavost. Díky jejich pomoci se jim podařilo do porodnice dostat včas a nyní se rodiče mohou radovat ze zdravého chlapečka.

por. Ing. Bc. barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
29. června 2022

vytisknout  e-mailem