Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté z DI ÚO Rakovník a fa Autostop v Rakovníku mají společnou akci

V rámci silniční kontroly bude kontrolovaným řidičům nabídnuta malá technická zdarma 

Dopravní policisté ve spolupráci s firmou Autostop z Rakovníka řidičům nabídnou kontrolu tachometru a bezplatnou prohlídku vozidla ZDARMA   
 
     Dne 24. května 2012, se v Rakovníku, v ulici Luženská - Pražská, opět uskuteční společná akce ze strany Policie České republiky, dopravního inspektorátu Rakovník a firmy Autostop, spol. s r.o., která probíhá již několikátým rokem.
     Celá akce bude probíhat v odpoledních hodinách, mezi 13:00 až 15:00 hodinou. Řidiči, kteří budou policisty v rámci dohledu nad BESIP kontrolovaní, si můžou v rámci této kontroly nechat na svém plechovém miláčkovi provést malou technickou kontrolu a to zcela ZDARMA, právě firmou Autostop. Její zaměstnanci řidičům prohlédnou vozidla a zjistí jejich technický stav ještě před zahájením motoristické sezóny. Poradí, jak případným nedostatkům v rámci dalších silničních kontrol předejít a jak uvést vozidlo do bezpečného technického stavu. Tato akce se setkává s každoročním ohlasem.
    Tisková mluvčí PČR Rakovník, nprap. Jana Žáčková, přítomným řidičům nabídne řadu zajímavých a užitečných informací, týkající se silniční dopravy. K dispozici budou i propagační materiály na různé akce ze strany PČR, které se týkají dopravy.
    Celá akce má hlavně preventivní charakter. Jak policisté, tak i samotná firma chtějí společně předejít možným následkům v rámci silniční dopravy, které mohou způsobit vozidla se špatným technickým stavem. Samotní policisté pak hlavně chtějí apelovat na řidiče, aby věnovali pozornost jak samotnému řízení svých vozidel a pravidel v silničním provozu, tak i různým situacím, které se dějí na silnicích a mnohdy můžou být značně rizikové.
 
18. května 2012
nprap. Jana Žáčková

vytisknout  e-mailem