Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté vypátrali osmiletého chlapce

KLADENSKO - Pohřešovaný chlapec byl předán matce. 

Kladenští policisté pátrali v pondělí 23. února 2015 v odpoledních hodinách po pohřešovaném osmiletém chlapci z Kladna.
 
Na linku 158 bylo v odpoledních hodinách oznámeno matkou, že pohřešuje svého osmiletého syna, který jí po třinácté hodině utekl z autobusu městské hromadné dopravy na zastávce U Divadla v Kladně v ulici P. Bezruče směrem k nedalekému zdravotnickému zařízení, kde se oznamovatelce ztratil.
 
Po oznámení po pohřešovaném chlapci vyjely policejní hlídky provádět pátrací činnost do ulic blízkého okolí, kde se chlapec ztratil matce z dohledu. Dále byla prováděna kontrolní činnost autobusových zastávek, bydliště a pro chlapce známá místa, ke kterým má bližší vztah.
 
Několik minut před sedmnáctou hodinou při projíždění křižovatkou ulic Vodárenská a Americká si policisté z oddělení hlídkové služby povšimli jdoucího chlapce po chodníku kolem benzinové čerpací stanice, který odpovídal popisu pohřešovaného osmiletého chlapce.
Policejní hlídka chlapce oslovila a po navázaní kontaktu zjistila, jak se jmenuje a že se jedná o chlapce, po kterém bylo vyhlášeno pátrání.
 
Následně byl chlapec převezen na policejní služebnu Kladno město, kde byly sepsány úkony k danému případu a byl bez jakéhokoliv zranění předán do péče matky.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
24. února 2014   

vytisknout  e-mailem