Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté vypátrali dvě kradená auta

ÚSTÍ NAD LABEM - Vozidla byla odcizena na Teplicku a Liberecku. 

Všebořičtí a chlumečtí policisté včerejšího dne vypátrali dvě odcizená vozidla. Jednalo se o vozidlo Citroen Xara , které bylo zaparkované v ulici Kpt.Nálepky a bylo odcizeno dne 18.11. na Libercku. Druhým vozidlem byla Š-Octavia, která byla odstavena v Chabařovicích a odcizena dne 29.11. v Teplicích. Vozidla byla zajištěna a v nejbližší době budou předána majitelům.

Otec neplatí na svou dceru
Policejní komisař sdělil obvinění 35letému muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný již zhruba dva roky neplní vyživovací povinnost na svou dceru, kdy se dluh v současné době vyšplhal na částku 41 700 korun.

Z vozidla zmizla kola
Dosud neznámý zloděj v průběhu noci na Severní Terase v ulici Jana Zajíce ze zaparkovaného vozidla Š-Fabie odcizil všechna čtyři kola se zimními pneumatikami. Svým jednáním majiteli vozidla způsobil škodu kolem 12 tisíc korun.

Vloupání do kanceláře firmy
Neznámý pachatel se v průběhu dne vloupal do kanceláře firmy v centru města, ze které následně odcizil trezor s finanční hotovostí a dva notebooky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 385 tisíc korun.

Zloděj si odnesl umělý stromeček
Neznámý zloděj se v průběhu víkendu na Severní Terase v ulici Pod Parkem vloupal do sklepní kóje panelového domu, ze které odcizil umělý vánoční stromeček, vánoční ozdoby, šrouby, lino, tapety a koberec. Majiteli tak vznikla škoda kolem 7 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem