Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté v Horní Lidči v novém

VSETÍNSKO: Projekt P1000 v Horní Lidči.  

Dnes v 10 hodin dopoledne byla slavnostně otevřena zrekonstruovaná budova – nové sídlo Obvodního oddělení Policie ČR Horní Lideč. Na slavnostní otevření přijel náměstek Krajského ředitelství policie Zlínského kraje plk. JUDr. Jaroslav Vaněk a vedoucí Územního odboru Vsetín plk. Mgr. Bohdan Varyš. Pozvání přijali starostové a ředitelé školských zařízení, se kterými hornolidečtí policisté spolupracují.
 
Horní Lideč č.p. 18 - to je nynější adresa Obvodního oddělení Policie ČR Horní Lideč. Na tomto oddělení pracuje 13 policistů pod vedením npor. Bc. Marka Kamenčáka. Policisté mají na starosti 14 obcí. 
 
Od roku 1997 působili v tomto objektu policisté z Referátu cizinecké policie zabezpečující železniční hraniční přechod Horní Lideč. V rámci reorganizace policie v roce 2008 cizinecká policie částečně budovu opouští a objekt je spravován Správou logistického zabezpečení Policejního prezidia. V roce 2010 získává objekt Krajské ředitelství policie Zlínského kraje, které budovu postupně rekonstruuje. V roce 2011 probíhá výměna oken a střechy, v roce 2012 v rámci projektu P1000 je vybudováno koordinační a komunikační centrum, které bylo dnes slavnostně otevřeno. Dosavad působili hornolidečtí policisté v budově v centru obce, a to od  poloviny 80. let.
 
Přejeme tamním policistům, aby se jim na novém působišti dařilo!
 
 
28. listopadu 2012, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
Odkazy do noveho okna

slavnostní otevření

slavnostní otevření 

Detailní náhled

zleva npor.Bc. Kamenčák, plk. Mgr.Varyš a plk. JUDr.Vaněk

zleva npor.Bc. Kamenčák, plk. Mgr.Varyš ... 

Detailní náhled

zleva plk. Mgr. Varyš, plk. JUDr.Vaněk a prap.Tomáš Výskala

zleva plk. Mgr. Varyš, plk. JUDr.Vaněk a... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem