Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté se zaměřili na chatové oblasti

PRAHA VENKOV - ZÁPAD - Pachatele se podařilo zadržet 

Na základě probíhající zimní sezóny, kdy ve služebním obvodě obvodního oddělení Policie ČR Řevnice je přibližně osm tisíc rekreačních objektů, které jsou vyhledávány jako častý předmět zájmu závadových osob, jsou ze strany policie prováděny opatření směřující k ochraně majetku, pátrání po hledaných osobách a k pátrání po odcizených věcech.

Jedno takové opatření proběhlo ve dnech 20. - 25. ledna 2014, kdy do opatření bylo zapojeno celkem osmnáct policistů a strážníků Městské policie Černošice. Policisté se zaměřili převážně na rekreační oblasti v katastru obce Černošice ( lavičky, Slunečná a rejreační oblasti Dolní Mokropsy) a Všenory (chatová oblast Montána a Čihadla).

V průběhu prováděného opatření byl zjištěn poznatek k možnému pachateli krádeže vloupáním do rekreační chaty v katastru obce Všenory, na základě kterého byl pachatel zadržen policisty v Praze, kde se ke svému činu doznal. Na celé události je velmi pozitivní to, že díky práci policistů byl pachatel uvedeného skutku odhalen ještě dříve, než věc stačil oznámit na policii samotný majitel rekreačního objektu.

por. Bc. Jana Dětská
tisková mluvčí
P ČR Praha venkov - ZÁPAD
10. února 2014

 

 

 

Odkazy do noveho okna

kontrola chat

kontrola chat 

Detailní náhled

kontrola chat

kontrola chat 

Detailní náhled

kontrola chat

kontrola chat 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem