Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté se zabývají případem znásilnění

PLZEŇ – Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň prosí veřejnost o pomoc. Hledají pachatele zvlášť závažného zločinu znásilnění, ke kterému došlo 11. července 2020 v brzkých ranních hodinách u řeky Radbuzy. 

Plzeňští kriminalisté provádí šetření ve věci, kde je dáno podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel. Ten 11. července 2020 v brzkých ranních hodinách využil opilosti a bezbrannosti mladé dívky a u řeky Radbuzy ji znásilnil. Vyrušil ho náhodný kolemjdoucí. Muž z místa následně utekl.

K popisu pachatele bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, hubenější a vyšší postavy, krátce střižených tmavých vlasů s kouty. Muž měl na sobě tmavý oděv s dlouhým rukávem, tmavé kalhoty a tmavé pantofle ( sandále ).

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích nebo na přiloženém videu, neboť by tato osoba mohla přispět k objasnění věci, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

nprap. Michaela Raindlová
21. července 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem