Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policisté se připravují na Trnkobraní

ZLÍNSKO: Zároveň proběhne i Truck Sraz Zlín a fotbalový zápas. 

Následující víkend bude pro zlínské policisty ve znamení konání několika akcí, na které se s dlouhým předstihem připravují. Kromě tradičních akcí - Vizovické Trnkobraní a Truck sraz Zlín budou dohlížet také na to, aby bez problémů proběhl fotbalový zápas mezi celky FC Fastav Zlín a FK Teplice, který se odehraje v sobotu v 17.00 ve Zlíně na Letné.

Více než stovka policistů z obvodních oddělení, pohotovostního a eskortního oddělení, dopravní policisté, kriminalisté, psovodi a policisté z oddělení služební hipologie budou v pohotovosti od pátečních ranních hodin až do neděle večer. Ve Vizovicích budou opět ve zvýšené míře dohlížet na pořádek v ulicích města, procházet stanovými městečky a kontrolovat dodržování pravidel silničního provozu a absenci alkoholu a drog u řidičů za volanty automobilů. Spolupracovat s policisty budou také pracovníci celní správy.

Apelujeme na všechny návštěvníky festivalu, aby byli obezřetní a převzali zodpovědnost nad svými osobními věcmi, cennostmi a penězi. Každoročně se zejména v období letních festivalů setkáváme s krádežemi jak ze stanů, tak ze zaparkovaných automobilů, v nichž návštěvníci často nechávají viditelně na sedadlech kabelky či batohy, které lákají zloděje.

Ve stejném termínu se bude v areálu Kapřína v Březůvkách konat 13. Truck Sraz Zlín. Svoje brány otevře v pátek v 17.00 hodin, následovat bude vystavení trucků na ulici Hradská v centru Zlína a spanilá jízda osvětlených trucků městem. Spanilá jízda projede městem celkem dvakrát, a to v pátek ve 20.30 hod. a v sobotu ve 12.00 hodin. S průjezdem několika desítek trucků Zlínem bude souviset dopravní omezení v ulicích města. Na poklidný průjezd městem budou dohlížet desítky policistů z obvodních oddělení i z oddělení dopravní policie, nápomocní jim budou také strážníci Městské policie ze Zlína.

Buďte při svých víkendových cestách obezřetní a trpěliví, a pokud je to možné, raději se v inkriminovaných časech centru krajského města vyhněte, jinak riskujete až půlhodinové zpoždění. Nesnažte se zařadit do kolony jedoucích kamionů, zejména při spanilých jízdách městem.

15. srpna 2018, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Trnkobraní

Trnkobraní 

Detailní náhled

Trnkobraní4

Trnkobraní4 

Detailní náhled

Trnkobraní6

Trnkobraní6 

Detailní náhled

Trnkobraní8

Trnkobraní8 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem