Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté se obracejí na cestující

NÁCHODSKO – Kdo viděl pád ženy ze schodů autobusu? 

Policisté z dopravního inspektorátu v Náchodě se obracejí na cestující, kteří jeli minulý týden ve středu 3. října 2018 v odpoledních hodinách mezi 16. a 17.00 hodinou žlutým autobusem linkové dopravy ve směru od Jaroměře na Náchod. Tento autobus  přibližně v 16.45 zastavil v Náchodě, Staré Město. Řidič autobusu prý z důvodu spěchu nezajel do zálivu zastávky, ale zastavil v průběžném pruhu před zastávkou. Lidé proto vystupovali otevřenými bočními dveřmi do vozovky. V době, kdy z autobusu  vystupovala žena středního věku, se řidič z neznámého důvodu rozjel a žena upadla na silnici.

K objektivnímu vyšetření příčiny a všech okolností nehody nyní policisté potřebují získat svědectví dalších cestujících z tohoto autobusu či jiných osob, které se vyskytovaly na místě události a mohou k ní podat vysvětlení.

Níže na fotografiích je zachyceno místo, kde k nehodě došlo. Tyto informace prosím sdělte telefonicky na číslo stále služby dopravních nehod 974 534 254. Za veškeré informace policisté děkují.

por. Mgr. Eva Prachařová
10. 10. 2018 v 16. 30 hodin

Odkazy do noveho okna

Pád cestující z autobusu

místo nehody -Náchod 

Detailní náhled

Pád cestující z autobusu

místo nehody -Náchod 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem