Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Policisté se obracejí k veřejnosti

Hledáme svědky násilné události v Hradci Králové 

Policisté z Krajského ředitelství policie v Hradci Králové vyšetřují podezření ze zločinu těžkého ublížení na zdraví. K události došlo v době  od 13. do 14. května 2011 v Hradci Králové - Pouchově, a to v domě na  ul. K Zastávce čp. 318. V sobotu dne 14. května 2011 (okolo 10. hodiny dopolední)  byl na chodbě svého domu nalezen bratrem zraněný 76letý muž, ležící v tratolišti krve. Na místo byla přivolána lékařská pomoc a Policie ČR. Poškozený muž byl v kritickém stavu ihned převezen do Fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde je do současné doby hospitalizován.

S ohledem na okolnosti zranění, které muž utrpěl a která nevylučují cizí zavinění, žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po případném pachateli. Jedná se o časové rozmezí v době od pátku 13. května od 11:30 hodin do soboty 14. května do 10:00 hodin. Žádáme případné svědky, kteří si v uvedené době všimli v okolí domu nebo v domě něčeho podezřelého (pohyb osob, zaparkovaného vozidla apod.), aby své informace sdělili neprodleně na bezplatnou telefonní linku Policie ČR 158. Vhledem k tomu, že před domem je umístěna zastávka MHD s názvem „Centrálka“, uvítáme i případné poznatky od občanů, cestujících tou dobou v autobuse nebo pohybujících se přímo na zastávce.

Policisté rovněž uvítají veškeré informace o zajímavých skutečnostech (např. z  předcházející doby) , které by mohly s touto událostí souviset. 


více na: http://www.iprima.cz/videoarchiv - Krimi zprávy 17. 5. 2011

por. Mgr. Lenka Burýšková
tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Khk
17. května 2011/aktualizováno 18. května
 

vytisknout  e-mailem